Om oss

Om oss

DET VAR EN KLAR HÖSTDAG

Indian Haweli etablerade sig 1997 under september månad. Det var en klar höstdag som folk kunde börja känna av den speciella lockande doften av indiska kryddor i Möllevången i Malmö, som idag är ett multikulturellt krogställe i Sverige.

HUR STARK

MATEN ÄR

Något vi upptäckte var bland annat

att folk var väldigt nyfikna om hur stark maten är. Svenska myndigheter t.ex. miljöförvaltningen var extra nyfikna om hur vi hanterar ett indiskt matproduktions kök. Äldre människor frågade oss om vi kan fixa lite kokt potatis vid sidan om riset.

VÅRT MÅL ÄR

ATT ALLTID TILLFREDSSTÄLLA DIG SOM GÄST

Idag har 20 år redan gått förbi, vi har mognat och vårt mål är att alltid tillfredställa dig som gäst och erbjuda dig en långvarig smakupplevelse. Våra vegeteriana vänner, så som våra sizzlar och curry älskare har hittat oss för gott.


En hel del av den indiska befolkningen är rena vegetarianer, men Indien har en väldigt varierande matkultur bestående av vegetariskt till kött, fisk till fågel. Den indiska maten är därav väldigt allsidig och unik.

STIGA AV VID

INDIAN

HAWELI

Vi har bara sorterat och plockat ut en del utav de många indiska rätter till vårt utbud som passar utmärkt till att representera vårt största stolthet och arv. Idag är Indian Haweli ett känt namn i Malmö, man kan även säga till många taxiförare att man ska stiga av vid Indian Haweli.

DINA ENKLA

KOMMENTARER

EFTER MATEN

En sak är sanningen bakom Haweli's framgång, vi tror inte riktig på dyrt reklam och annonsering, men däremot så är dina enkla kommentarer efter maten vår enda utvecklings bana.